Coaching Twente

Coaching Twente is er om vicieuze cirkels te doorbreken voor bedrijven en particulieren. Door mee te kijken en praktische begeleiding te geven, komt er inzicht en daarmee overzicht. Je kan weer genieten en maakt de beweging van geleefd worden naar leven. Je weet dat je van je hoofd naar je gevoel kan en zo sterkere keuzes maakt waar je achter kan staan.

home-bomen.jpeg


Want dat is wat ik mensen breng. Dat is mijn missie. Mensen laten ervaren wie ze vanuit hun basis zijn. Dan haal je alles uit het leven. Als je vanuit die kern kan leven geeft dat veel meer voldoening en levensvreugde. Het maakt bovendien dat je later nooit spijt hoeft te hebben van alle dingen die je anders had willen doen.


Bedrijven

Behoefte aan vitale en duurzaam inzetbare zelfbewuste medewerkers in je bedrijf? Die goed voor zichzelf en dus ook goed voor jouw bedrijf kunnen zorgen? Die met gemak doelstellingen halen, weinig ziek zijn en met plezier naar hun werk gaan? Maak een vrijblijvende afspraak om te horen hoe ook jij dit in jouw bedrijf en voor je medewerkers kan realiseren. 

Lees meer...

Coaching Twente voor:
Preventie van potentieel verzuim
Realisatie van optimale work life balance bij medewerkers
Stressreductie
Inzicht in duurzame inzetbaarheid van medewerkers
Burn Out begeleiding

Particulieren

Ben je er soms ook even helemaal klaar mee? Hou je krampachtig nog maar net alle ballen in de lucht en zit je 's avonds uitgeblust op de bank? Gefrustreerd over alles wat nog moet en te weinig energie om te doen wat je allemaal nog in je hoofd hebt? STOP! Het kan echt anders! Ook voor jou. Wil je weten hoe? 

Lees meer...

Coaching Twente voor:
Begeleiding bij het vinden van een juiste work life balance
Hervinden van je passie
Bewustwording en het herpakken van de regie
Overzicht en kwaliteit van leven
Begeleiding bij hoogsensitiviteit


Harmonie model

Werkvormen

Coaching kan in losse individuele sessies of een coachingstraject.

Voor bedrijven is het mogelijk mij in te huren voor de begeleiding van medewerkers.

Locatie

Coaching Twente is gevestigd aan de Bornsestraat 194 in Hengelo.

Ook werk ik op locatie in heel Nederland.

Coaching Twente is aangesloten bij: NOBCO:

image002.png