Bedrijven

Werkgevers en werknemers hebben tegenwoordig een dynamisch werkveld.

Velen ervaren de maatschappij als jachtig en veeleisend. De werkdruk ligt hoog, meer doen met minder mensen, veel openstaande vacatures. Veel medewerkers ervaren minder kwaliteit van leven en hebben daardoor minder veerkracht. Dat zie je terug op het werk.

Er is een toename van gezondheidsklachten door chronische stress.

Medewerkers zijn vaker ziek, hebben weinig energie en halen niet de gewenste doelen.

Coaching Twente is er voor werkgevers en werknemers. Meer weten over preventie van of verminderen van ziekteverzuim, terugkrijgen van werkplezier en stressreductie, het oplossen van conflicten of loopbaanbegeleiding? Als manager komt dit uiteindelijk allemaal op jouw schouders terecht. Is het tijd daar wat aan te doen? Neem dan nu contact op.

Een afspraak is vrijblijvend maar geeft vaak al inzicht in wat te doen om de vicieuze cirkel te doorbreken.

Individuele coaching

Medewerkers die net iets te vaak ziek zijn, maar waardevol voor de organisatie helpen hun werkplezier terug te vinden. Jonge medewerkers behouden voor je organisatie door ze te helpen hun juiste persoonlijke work life balance te vinden voor ze langdurig uitvallen?

Ik help medewerkers op een eigentijdse en praktische manier te werken aan hun coachvraag op het gebied van werk of privéleven. Ik zet samen met ze dingen op de rij waardoor overzicht ontstaat. Dit levert medewerkers op die leven vanuit hun eigen basis en die open en oprecht naar zichzelf kunnen kijken en van daaruit durven handelen. Ze hebben weer overzicht, zorgen goed voor zichzelf en daarom ook voor hun werkgever.

Het is een persoonlijke begeleiding waarin ik er naar streef hen sterker te maken, help inzicht te krijgen in eigen denken, voelen en handelen. Het helpt je om te ontdekken wie je eigenlijk bent, wat je wilt en hoe je daar naar toe werkt.

Ik begeleid mensen met behulp van mijn coachmodel het Harmonie-model. Dit model heb ik ontwikkeld en geeft inzicht in de balans tussen werk en privé, omgeving en eigen vrije ruimte. Deze manier van coachen helpt bij het terugkrijgen van de regie en zorgt voor meer energie, daadkracht, veerkracht en levenslust.

CoachingTwente-Harmonie-visual.width-500.jpg