Over Coaching Twente en mij

Ik ben Judith Oude Reimerink. Een zelfstandig ondernemer, die graag anders werkt dan anderen. Ik begeleid mensen op een praktische en laagdrempelige manier naar harmonie en balans in hun werk en privéleven. Ik help je weer bij je eigen unieke kern te komen. De reden dat je daar soms niet meer bij kan, is voor iedereen anders.

Leven vanuit je kern.
Het is mijn missie om mensen vanuit de basis te laten ervaren wie ze eigenlijk zijn. Dan haal je alles uit het leven. Als je vanuit die basis, die zielskern leeft, geeft dat zoveel meer voldoening en levensplezier. Het maakt dat je later geen spijt hoeft te hebben van alle dingen de je anders had willen doen.

Of anders gezegd:
"I wish I'd had the courage to live a life true to myself, not the life others expected of me." Uit The top five regrets of the dying, geschreven door Bronnie Ware.

gezichtsbehandeling.original.original_2.original_1.png

Hoe is Coaching Twente ontstaan?
Als kind al was voor mij duidelijk wat ik wilde: werken met mensen. Hoe precies en in welke vorm kon ik toen niet beschrijven. Ik ben jarenlang adviseur en coach in de werving en selectie geweest. Heb kinderen en ouders in mijn eigen praktijk leren omgaan met hun hoogsensitiviteit. Doordat ik zelf ook steeds meer mijn eigen leven ben gaan leiden, veranderde ook mijn eigen bedrijf en ontstond Coaching Twente. Ik heb mijn eigen coachmodel ontwikkeld dat je helpt om snel inzicht te krijgen in je eigen situatie. En die eigen situatie is voor iedereen weer anders.

Coaching Twente is Judith Oude Reimerink. Ik hou van een praktische manier van werken en ben van mening dat je bij een coachvraag altijd moet kijken in hoeverre het doel /de vraagstelling haalbaar en realistisch is. Mensen omschrijven mij als rustig, betrouwbaar en oprecht en voelen zich snel bij mij op zijn of haar gemak. Ook kinderen spreken mij makkelijk aan. Ik werk als zelfstandig coach wat als voordeel heeft dat ik onafhankelijk ben en dus geen dubbele agenda heb. Zo kun je vrij en ongeremd spreken. Vanuit oprechte betrokkenheid zal ik als dat nodig is confronterend zijn. Uiteraard niet om je af te breken maar om te reflecteren en je zo helpen in je bewustwording. Je laten zien hoe je dingen anders kan aanpakken en dan kun je vervolgens weer zelf verder. Door mijn sterke intuïtie kan ik snel tot de kern komen.

Ik ben blij en dankbaar om zo te werken en ervaar balans in mijn eigen leven. Dat gun ik iedereen en help je graag ook die harmonie in je leven te bereiken!

Over mij
Naast ondernemer ben ik moeder van drie prachtige dochters in de leeftijd van twaalf tot achttien. Samen met mijn partner begeleid ik hen op hun weg naar volwassenheid. Kinderen zijn prachtige spiegels voor je als ouder en ik kan genieten van hun levenslust, daadkracht en veerkracht, iets dat volwassenen maar al te vaak kwijtgeraakt zijn... Dat besef heeft ook bijgedragen aan mijn huidige manier van werken.

In mijn vrije tijd wandel ik graag buiten met onze hond Barca en in de natuur van Twente. De foto's op mijn site zijn dan ook door mijzelf gemaakt in mijn omgeving of op een vakantie. De natuur helpt mij om mijn eigen evenwicht te behouden. Ik ben sterk intuïtief, heb hier mee leren omgaan en vertrouw erop. Mijn intuïtie weet ik goed in te zetten in mijn eigen bedrijf. Verder houd ik van lekker eten en gezellig met vrienden samen koken of genieten van een lekkere witte wijn.