Reviews en klanten

Hieronder lees je ervaringen van personen die ik vanuit Coaching Twente begeleid heb in het verleden:

K. 38 jaar

Ontzettend bedankt voor je wijze woorden, adviezen, het zelfinzicht dat ik heb gekregen. Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject bij jou heb gevolgd. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik ben ervan overtuigd dat het goed komt. Succes met Coaching Twente en privé wens ik je alle goeds toe.

Lieve groet, K.

E. 23 jaar

Ik hoop dat mensen zich herkennen in mijn verhaal en daardoor ook de stap durven nemen om met jou in gesprek te gaan. 

“Voordat ik bij Judith kwam zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was vaak verdrietig, vermoeid, piekerde me suf en er waren weinig dingen waar ik nog ontspanning in kon vinden. Dingen waar ik eerder van genoot of die je gewoon doet omdat ze bij het leven horen, voelden steeds meer als een drempel en kostten mij veel energie. In de gesprekken met Judith kwam ik tot de conclusie dat ik (te) hoge eisen stelde aan mezelf en dat ik tegen een burn-out aan zat. Het moest anders, maar hoe? Judith heeft mij geleerd hoe ik uit de piekerstand kom, hoe ik voor mezelf kies, liever voor mezelf kan zijn en hoe ik mijn perfectionisme los kan laten als het me even aangrijpt. Judith is een professionele coach. Ze is eerlijk, betrouwbaar en kijkt kritisch, maar samen met jou naar je kwaliteiten en valkuilen en geeft praktische handvatten om mee uit de voeten te kunnen.”

Marloes

Bedankt weer voor je hulp en vervolgstappen waar ik mee aan de slag kan. Altijd fijn en een opluchting als ik bij je ben geweest. 

Tijdens het gesprek merkte ik op waarom ik jouw begeleiding zo fijn vind. Ik heb geprobeerd om dit te formuleren. 

Los van al haar kennis en vele, vele handvaten, benadert Judith de situatie vanuit een 'wij' gevoel en leeft zich daarmee volledig in in jou als persoon. Ze verplaatst zich in de situatie en nog voordat ik het onder woorden kan brengen, voelt Judith al wat ik voel, wat ik ervaar en waar ik tegenaan loop. En belangrijker; hoe ik het kan aanpakken! Een nuchtere manier van coaching en precies wat ik nodig heb. Ik heb sinds 2013 regelmatig sessies met Judith en iedere keer weet ze het naar de kern te brengen en geeft Judith me weer het vertrouwen dat ik weer m'n eigen pad kan volgen.  

Astrid

"Na positieve verhalen van mijn schoonzusje en broer ben ik bij Judith terechtgekomen toen ik al een tijdje niet lekker in mijn vel zat en het gevoel had te veel hooi op mijn vork te hebben genomen. Met twee bijbaantjes, het afronden van mijn master en een grote dosis aan perfectionisme werd het mij even te veel en heeft Judith mij geholpen orde in de chaos te scheppen. Door mij in te laten zien waar mijn perfectionisme me in de weg zat en waar het me juist kon helpen en tegelijkertijd door te krijgen hoe ik precies in elkaar zit door de CVI kreeg ik tools mee zodat ik wist hoe ik bepaalde situaties het beste kan aanpakken en wanneer ik mij op mijn best veel en dus ook het beste presteer. Ook gaf Judith mij tijdens de fijne gesprekken veel tips mee op allerlei gebieden. Het coachingtraject was (en is) heel erg waardevol!"

Manager Audit bij landelijk accountantskantoor

Balans tussen werk en privé

Judith heeft mij met haar persoonlijke begeleiding inzicht gegeven in de balans tussen werk en privé, omgeving en eigen vrije ruimte. 

Haar manier van coachen heeft mij geholpen om de regie weer terug te krijgen! Haar tips zijn praktisch en hebben mij handvatten gegeven om energiek verder te gaan. 

Judith is een plezierige gesprekspartner, verhelderend en vertrouwenwekkend. 

Assistent Manager | Audit  bij landelijk accountantskantoor

Judith kenmerkt zich door een open houding in een informele sfeer, waardoor je je snel op je gemak voelt.

Daarnaast schuwt ze het niet om de confrontatie aan te gaan en kan direct overkomen. Ik ervaar haar coaching als zeer positief en het heeft mij als mens en professional verder gebracht.

Fritz

Vanmorgen heb ik mijn tweede coachingsessie van Judith mogen ontvangen. 

Heerlijk hoe zij de nuchtere Twentse inslag combineert met zakelijk inzicht en haar hooggevoeligheid. Er zijn weer wat puzzelstukjes gelegd op weg naar meer balans. Dank je wel Judith!

Klant over IEMT sessie

Het gaat goed, voel me lekker rustig, goed, sterk en zeer tevreden! Heeft me weer erg goed gedaan de 2e sessie. Onvoorstelbaar hoe het werkt.

Heel erg bedankt hiervoor en -mee Judith!

Coaching Twente coacht(e) medewerkers binnen de volgende organisaties: