Particulieren

We groeien op van kind tot volwassene. We hebben idealen en dromen, komen dingen tegen in het leven, geven leven door. Niet alles gaat altijd vlekkeloos. Er komen obstakels op ons pad. Vaak kunnen we het zelf oplossen en weten we wat we moeten doen. En soms is dat niet zo.

Dan worstelen we, liggen 's nachts wakker, hebben we het gevoel in een voortrazende sneltrein te zitten. We raken in een vicieuze cirkel en er ontstaan patronen die niet prettig zijn. Dat kan op allerlei gebieden zijn; privé of op het werk. Met de opvoeding van de kinderen loopt het niet of er zijn problemen op school. Je leefstijl is ongezond, je weet het maar je doet er nog niets aan....

Je ervaart minder kwaliteit van leven. Je hebt stress, weinig energie en komt maar met moeite de dag door. Je bent vaker ziek en zowel op het werk als thuis loopt het niet meer zoals je wilt.

Coaching Twente is er om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Je krijgt door mijn coaching weer overzicht en weet de regie terug te krijgen over jouw leven. Je kunt weer gaan genieten en echt leven. Je maakt de beweging van geleefd worden naar leven!

Individuele coaching

Op een praktische manier werken we samen aan jouw coachvraag op het gebied van werk, studie of privéleven. Ik zal samen met je dingen op een rij zetten, waardoor er weer overzicht ontstaat. Vanuit dat overzicht ben je weer in staat zelf verder te gaan.

Het is een persoonlijke begeleiding waarin ik er naar streef je sterker te maken, je help inzicht te krijgen in je eigen denken, voelen en handelen. Het helpt je om te ontdekken wie je eigenlijk bent, wat je wil en hoe je daar kan komen.

CoachingTwente-Harmonie-visual.width-500.jpg

Ik begeleid mensen met behulp van het Harmonie model.  

Dit model heb ik ontwikkeld en geeft inzicht in de balans tussen werk en privé, omgeving en eigen vrije ruimte. Deze manier van coachen helpt bij het terugkrijgen van de regie en zorgt voor meer energie, daadkracht, veerkracht en levenslust.