Coaching Twente

Particulieren

We groeien op van kind tot volwassene. We hebben idealen en dromen, komen dingen tegen in het leven, geven leven door. Niet alles gaat altijd vlekkeloos. Er komen obstakels op ons pad. Vaak kunnen we het zelf oplossen en weten we wat we moeten doen. En soms is dat niet zo.

Dan worstelen we, liggen 's nachts wakker, hebben we het gevoel in een voortrazende sneltrein te zitten. We raken in een vicieuze cirkel en er ontstaan patronen die niet prettig zijn. Dat kan op allerlei gebieden zijn; privé of op het werk. Met de opvoeding van de kinderen loopt het niet of er zijn problemen op school. Je leefstijl is ongezond, je weet het maar je doet er nog niets aan....

Je ervaart minder kwaliteit van leven. Je hebt stress, weinig energie en komt maar met moeite de dag door. Je bent vaker ziek en zowel op het werk als thuis loopt het niet meer zoals je wilt.

Coaching Twente is er om deze vicieuze cirkel te doorbreken. Je krijgt door mijn coaching weer overzicht en weet de regie terug te krijgen over jouw leven. Je kunt weer gaan genieten en echt leven. Je maakt de beweging van geleefd worden naar leven!

Individuele coaching
Workshops
Tarieven

particulier-Laurine.jpg
blocksleutel.png
Levenslust Energie Veerkracht Daadkracht
particulier-engel.jpg

Judith Oude Reimerink

Coaching Twente FacebookCoaching Twente Coaching Twente
Telefoon Coaching Twente 06-48 60 83 53
Mail Coaching Twente

Bornsestraat 194
7556BM Hengelo(o)