Coaching Twente

Tarieven

Afhankelijk van je coachvraag bepalen we in overleg wat nodig is. Meer weten of gelijk een afspraak maken? Bel gerust of vul het contactformulier in.

Coachtraject Kort (5 keer) € 995,- exclusief BTW

Een traject bestaat uit 5 sessies van 1-1,5 uur bestaande uit een intakegesprek, 3 coachsessies en een afrondend borgingsgesprek 1 tot 2 maanden na de laatste coaching.
Inbegrepen zijn een kennismakingsgesprek, tussentijdse email- en telefonische contactmomenten, voorbereiding van coachsessies, eventuele voortgangsgesprekken met leidinggevende en na elke sessie indien relevant een schriftelijk verslag voor de coachee.

 

Coachtraject Lang  (8 keer) € 1.590,- exclusief BTW

Een traject bestaat uit 8 sessies van 1-1,5 uur bestaande uit een intakegesprek, 6 coachsessies en een afrondend borgingsgesprek 1 tot 2 maanden na de laatste coaching.
Inbegrepen zijn een kennismakingsgesprek, tussentijdse email- en telefonische contactmomenten, voorbereiding van coachsessies, eventuele voortgangsgesprekken met leidinggevende en na elke sessie indien relevant een schriftelijk verslag voor de coachee.

 

Coach sessie € 225,- exclusief BTW

Eén coachsessie duurt 1-1,5 uur en een verslag van de sessie voor de coachee is inbegrepen en wordt per mail nagestuurd.

Mijn uurtarief voor maatwerkopdrachten wordt afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht nader bepaald (inlenen per dagdeel mogelijk).

 

Werkenergieanalyse® van € 495,00 exclusief BTW

Een werkenergieanalyse brengt energie- en stressbronnen van een individuele medewerker in kaart. Daarnaast geeft het inzicht voor de medewerker op organisatie- en functieniveau en het levert een persoonlijk actieplan op waarmee de medewerker aan de slag gaat samen met de coach. De werkenergieanalyse bestaat uit drie onderdelen; een online vragenlijst, een persoonlijke rapportage en een persoonlijk coachgesprek waarin de resultaten worden besproken en ook welke vervolgstappen ondernomen moeten worden (actie plan).

 

Eindmeting Werkenergieanalyse® van € 100,00 exclusief BTW

 

Verzuimpreventie traject van € 995,00 exclusief BTW

Een verzuimpreventie traject is erop gericht om een medewerker met een potentieel risico op verzuim te begeleiden om uitval voor langere tijd te voorkomen. Dit traject bestaat 5 contactmomenten en is als volgt opgebouwd: 5 individuele coachsessies van 1-1,5 uur (intakegesprek, 3 coachsessies en een afrondend borgingsgesprek). Inbegrepen zijn een kennismakingsgesprek, overige tussentijdse email- en telefonische contactmomenten, voorbereiding van de sessies, eventuele voortgangsgesprekken met leidinggevende en indien relevant een schriftelijk verslag voor de coachee na een sessie.

 

Terugvalpreventie traject van € 1.590,00 exclusief BTW

Een terugvalpreventie traject is erop gericht een medewerker een jaar lang te begeleiden om terugval na een stressvolle periode in zijn of haar leven (bijv. burn-out) te voorkomen. 

Dit traject bestaat uit 12 contactmomenten en is als volgt opgebouwd: 6 individuele coachsessies van 1-1,5 uur (intakegesprek, 4 coachsessies en een afrondend borgingsgesprek) en 6 telefonische of skype sessies van 0,5-1 uur (voortgangssessies). Inbegrepen zijn een kennismakingsgesprek, overige tussentijdse email- en telefonische contactmomenten, voorbereiding van de 12 sessies, eventuele voortgangsgesprekken met leidinggevende en indien relevant een schriftelijk verslag voor de coachee na een sessie.

 

Compleet terugvalpreventietraject € 2.185,00 exclusief BTW

Werkenergieanalyse + Terugvalpreventietraject + Eindmeting

 

Compleet Verzuimpreventietraject € 1.590,00 exclusief BTW

Werkenenergieanalyse + Verzuimpreventietraject + Eindmeting.

 

In company training:

Masterclass Stress reductie met plenair en individueel gedeelte EURO 595,00 exclusief BTW per persoon.

Deze masterclass is voor iedereen die zich staande wil houden in deze maatschappij en eerlijk wil kijken naar zijn of haar  situatie. Je voelt dat je moeite hebt alle ballen in de lucht te houden en je wilt nu de regie weer terugpakken. De In company training bestaat uit een gezamenlijk deel waarin de belangrijkste stresssignalen worden behandeld en de effecten van stress op onze vitaliteit en lichaam. Ook gaan we praktisch in op keuzes die effect hebben om naar meer ontspanning en controle terug te gaan.

Omdat iedereen uniek is en iedere situatie anders, wordt aan deze masterclass nog een individueel contactmoment gekoppeld. Hierin gaan we in op jou persoonlijke situatie en krijg je een advies op maat mee (mbv de werkenergieanalyse) en is uitbreiding van de persoonlijke contactmomenten mogelijk als dat nodig is.

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om deze training in uw organisatie in te zetten. Informeer gerust!  

Coaching Twente FacebookCoaching Twente Coaching Twente
Telefoon Coaching Twente 06-48 60 83 53
Mail Coaching Twente

Bornsestraat 194
7556BM Hengelo(o)